-
- គ្រឿងផ្សំ៖
- បង្គា ( បកសំបកអោយស្អាត )
- តុងយាំុ
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ( កាត់ប្រហែល2ថ្នាំដៃ )
- រំដេង ស្លឹកក្រូចសើច
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់ (បំពងអោយឈ្ងុយ)
- ផ្សិតចំបើង
- អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប
- វិធីធ្វើ៖
- យកគល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង យកទៅដុតអោយឈ្ងុយ ហើយយកមកដំអោយទក់ ( អាចយកទៅរំលីងអោយឈ្ងុយដូចគ្នា ក៍បាន )
- ដាក់ដាំទឹកជាមួយនឹង គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ស្លឹកក្រូចសើច ទុកអោយពុះ រួចដាក់បង្គា និងគ្រឿងតុងយាំុចូល កូរអោយសព្វ
-
ទុកអោយពុះម្ដងទៀត ទើបដាក់ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប និង ផ្សិតចំបើង
រួចភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត ទុកអោយឆ្អិនផ្សិតល្អហើយ រួចដួសដាក់ចាន
បន្ថែម ជី និង ខ្ទឹមបំពង ពី់លើរួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖
មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment