Header Ads

របៀបចំហុយ​ត្រី​ឱ្យ​មាន​រស​ជាតិ​ឆ្ងាញ់

គ្រឿងផ្សំ៖
- ​ត្រី ​១ គីឡូ (រើស​យក​ប្រភេទ​ត្រី​តាម​កា​រ​ចូល​ចិត្ដ តែ​ត្រូវ​ជា​ត្រី​ ដែល​គេ​និយម​យក​មក​ចំហុយ​ពិ​សា​)
- ​អំបិល​កន្លះ​ស្លាប​ព្រាកាហ្វេ
- ​ក្រូច​ឆ្មារ​មួយ​ផ្លែ​
- ​ម្ទេស
- ​ខ្ទឹម​ស​
- ​ជីរ​វ៉ា​ន់​ស៊ុ​យ​
- ​ស្លឹក​ខ្ទឹម​បំពង

វិធីធ្វើ៖
១. ​សូម​កោ​ស​ស្រ​កា​ត្រី ​និ​ងវះ​ពោះ​លាង​ឲ្យ​ស្អាត ​បន្ទាប់​មក​យក​អំបិល​ម៉ត់​ទៅ​ប្រឡាក់ត្រី ​ដែល​លាងសម្អាត​ហើយ​នោះ​។​
២. ​យក​ត្រី​ដាក់​ចាន​ចំហុយ ​រួច​រោយ​ខ្ទឹមស ហាន់ស្តើងៗ និង​ម្ទេស​ ដាក់ពីលើ​ បន្ទាប់​មក​ដាក់​ចំហុយ​ឱ្យ​បាន​រយៈ​ពេល ២០ ​នាទី​។
៣. ​ពេល​ឆ្អិន​ ច្របាច់ក្រូច​ឆ្មារ​ចូល ហើយ​រោយ​ស្លឹកខ្ទឹមបំពង​ និង​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​ពី​លើ ​ដើម្បី​ពិសាជា​មួយ​ត្រី និង​កាត់​បន្ថយក្លិន​ឆ្អាប​៕

ប្រភព​ពី ​៖ cool1007

No comments

Powered by Blogger.