របៀបចំហុយត្រីឱ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់
គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រី ១ គីឡូ (រើសយកប្រភេទត្រីតាមការចូលចិត្ដ តែត្រូវជាត្រី ដែលគេនិយមយកមកចំហុយពិសា)
- អំបិលកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ក្រូចឆ្មារមួយផ្លែ
- ម្ទេស
- ខ្ទឹមស
- ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
- ស្លឹកខ្ទឹមបំពង
វិធីធ្វើ៖
១. សូមកោសស្រកាត្រី និងវះពោះលាងឲ្យស្អាត បន្ទាប់មកយកអំបិលម៉ត់ទៅប្រឡាក់ត្រី ដែលលាងសម្អាតហើយនោះ។
២. យកត្រីដាក់ចានចំហុយ រួចរោយខ្ទឹមស ហាន់ស្តើងៗ និងម្ទេស ដាក់ពីលើ បន្ទាប់មកដាក់ចំហុយឱ្យបានរយៈពេល ២០ នាទី។
៣. ពេលឆ្អិន ច្របាច់ក្រូចឆ្មារចូល ហើយរោយស្លឹកខ្ទឹមបំពង និងជីរវ៉ាន់ស៊ុយពីលើ ដើម្បីពិសាជាមួយត្រី និងកាត់បន្ថយក្លិនឆ្អាប៕
ប្រភពពី ៖ cool1007
- ត្រី ១ គីឡូ (រើសយកប្រភេទត្រីតាមការចូលចិត្ដ តែត្រូវជាត្រី ដែលគេនិយមយកមកចំហុយពិសា)
- អំបិលកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ក្រូចឆ្មារមួយផ្លែ
- ម្ទេស
- ខ្ទឹមស
- ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
- ស្លឹកខ្ទឹមបំពង
វិធីធ្វើ៖
១. សូមកោសស្រកាត្រី និងវះពោះលាងឲ្យស្អាត បន្ទាប់មកយកអំបិលម៉ត់ទៅប្រឡាក់ត្រី ដែលលាងសម្អាតហើយនោះ។
២. យកត្រីដាក់ចានចំហុយ រួចរោយខ្ទឹមស ហាន់ស្តើងៗ និងម្ទេស ដាក់ពីលើ បន្ទាប់មកដាក់ចំហុយឱ្យបានរយៈពេល ២០ នាទី។
៣. ពេលឆ្អិន ច្របាច់ក្រូចឆ្មារចូល ហើយរោយស្លឹកខ្ទឹមបំពង និងជីរវ៉ាន់ស៊ុយពីលើ ដើម្បីពិសាជាមួយត្រី និងកាត់បន្ថយក្លិនឆ្អាប៕
ប្រភពពី ៖ cool1007
Post a Comment