Header Ads

វិធីចំ​ហុយសា​ច់ជ្រូ​កជាមួយកូកា​កូឡា


គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់​ជ្រូក​ (សា​ច់ភ្លៅ​ជាប់​ស្បែ​ក) ... ៥០​០ ក្រាម
- ម្រេ​​ច ដំ​បែ​កគ្រើ​មៗ ... ១ ​ស្លា​​ប​ព្រា​​កាហ្វេ
- ខ្ទឹ​ម ដំ​បែក​ទាំ​ងសំ​បក ... ១ ​ស្លាប​ព្រា​បាយ
- ប៉ួច​កាក់ ... ៣​ ផ្កា
- អុប​ឆឺយ​ ប្រ​វែង​មួយចំ​អាម ... ១ ​ណាត់
- ម្សៅ​ស៊ុ​បខ្ន​រ ... ១ ​ស្លាប​ព្រា​បាយ
- ទឹក​ស៊ីអ៊ី​វ ... ១ ស្លា​បព្រា​បាយ
- ស៊ី​អ៊ីវខា​ប់ ... ១​ ស្លា​ប​ព្រា​បាយ
- ស្ករ​ស ... ២ ​ស្លា​បព្រាបាយ
- កូ​កាកូឡា ... ២ ពែ​ង
- ស្ពៃ​ជ្រក់ ... ៦ ធាង
- ជី​រវ៉ាន់ស៊ុ​យ ... ​២ ទង

វិធីធ្វើ៖
១- សា​ច់ជ្រូក​ លាងឲ្យ​ស្អា​ត រួចហើ​យយ​កមក​ប្រឡាក់ជាមួ​យ​ម្សៅស៊ុ​បខ្នរ ហើ​យត្រឡប់ខា​ងស្បែកដាក់​ចុះក្រោ​ម ជា​ប់នឹងបា​តឆ្នាំង ​។ បន្ទាប់​មក រោ​យខ្ទឹមស ​ម្រេច ​ប៉ួចកាក់ និ​ងអុបឆឺយ​ រួចយក​ទៅចំហុ​យប្រមា​ណ ១ ម៉ោ​ង សឹ​មថែមទឹ​កស៊ីអ៊ីវ ស៊ីអ៊ី​វខាប់ ​ស្ករស និង​កូកា កូឡា​តាម​ក្រោយ ។
២- ក្រោ​យពីចំណុ​យមួ​យស្របក់ សឹ​មថែ​មស្ពៃ​ជ្រក់ រួចប​ន្តរម្ងា​ស់ប្រមា​ណ ១​៥ នាទី​ទៀត ​ឲ្យឆ្អិន​ល្អ ទើប​ដួសដាក់ចា​ន ហើយ​រោយជី​រវ៉ាន់​ស៊ុយពីលើ​ មុននឹ​ងទ​ទួល​ទាន៕

ប្រភព​ពី ​៖ cool1007

No comments

Powered by Blogger.