ត្រីចំហុយទឹកស៊ីអ៊ីវ ជាមួយគល់ខ្ទឹម
នៅថ្ងៃនេះយើងខ្ញុំមានមុខម្ហូបទៀតដែលមានឈ្មោះថា
ត្រីចំហុយទឹកស៊ីអ៊ីវជាមួយគល់ខ្ទឹម
មកបង្ហាញជូនដល់ស្រីៗមេផ្ទះគ្រប់រូប។ មុននឹងធ្វើម្ហូបមួយមុខនេះ
ប្រិយមិត្តត្រូវរកគ្រឿងផ្សំ
ឲ្យគ្រប់ទើបធ្វើឲ្យម្ហូបកាន់តែមានរស់ជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់។
វិធីធ្វើ៖
វីដេអូ ចំហុយត្រី ជាមួយផ្សិត៖
- គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីក្រហម ១ ក្បាល ប្រហែលជា ៤០០ ក្រាម
- គល់ខ្ទឹម ១០ គល់កាត់ប្រវែង ៣ ថ្នាំងដៃពីគល់ខ្ទឹមយកកូនកាំបិតពុះ ២-៣ កាំបិតសងខាងខ្ទឹមប៉ុន្តែកុំឲ្យដាច់
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ហាន់តូចៗ
- ខ្ញី ១ មើមតូចហាន់ជាចំណិតសរសៃតូចៗ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៥ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងល្ង ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប៊ីចេង កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អំបិល ១ ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធីធ្វើ៖
- មុនដំបូងអ្នកត្រូវលាយគ្រឿងផ្សំចូលទៅក្នុងកូនចានមួយដែលមាន គ្រឿងផ្សំដូចជាទឹកស៊ីអ៊ីវ, ប្រេងល្ង, ស្ករស, ប៊ីចេង និងអំបិលរួចហើយកូរវាឲ្យរលាយសប់ចូលគ្នារក្សាទុកដោយឡែកសិន។
- យកត្រីរៀបដាក់ក្នុងចានបន្ទាប់មករៀបខ្ញី គល់ខ្ទឹមរាយពីលើត្រី រួចហើយក៍យកគ្រឿងផ្សំដែលបានលាយទុកនោះមកដាក់ពីលើដែរ។
- យកត្រីដែលបានលាយគ្រឿងផ្សំរួចរាល់ហើយដាក់ក្នុងឆ្នាំងដើម្បី ចំហុយប្រហែលជា១០-១៥ នាទីពេលដែលឆ្អិនហើយទើបអ្នកដាក់ជីវ៉ាន់ស៊ុយពីលើ ត្រីដែលបានចំហុយឆ្អិននោះជាការរួចរាល់៕
វីដេអូ ចំហុយត្រី ជាមួយផ្សិត៖
Post a Comment