Header Ads

ស្ងោជ្រក់មាន់


គ្រឿងផ្សំ៖
  • មាន់កាប់ជាដុំៗ
  • គល់ស្លឹកគ្រៃកាត់ជាកង់ៗ កុំអោយវែងពេក
  • ស្លឹកក្រូចសើច
  • ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប ស្ករស និងអំបិល
  • ស្លឹកជីនាងវង ជីបន្លា ស្លឹកខ្ទឹម ហ៊ាន់ជាសសៃតូចល្មម
  • ក្រូចឆ្មា
​ វិធីធ្វើ៖
  1. ដាក់ទឹកចូលក្នុងឆ្នាំងសម្លរ ដាក់គល់ស្លឹកគ្រៃ និងស្លឹកក្រូចសើច ដាំទុកអោយពុះ រួចដាក់មាន់ បន្តទុកអោយពុះម្ដងទៀត សឹមដាក់ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប ស្ករស និងអំបិល ភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត ។
  2. បន្តរំងាស់ទុកអោយសាច់មាន់ផុយ សឹមដួសដាក់ចាន បន្ទាប់មកដាក់ស្លឹកជីនាងវង ជីបន្លា ស្លឹកខ្ទឹម និងច្របាច់ទឹកក្រូចឆ្មាចូលរួចជាការស្រេច ( ទទួលទានពេលម្ហូបនៅក្ដៅៗទើបឆ្ងាញ់ ) ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖  មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ

No comments

Powered by Blogger.