ស្ងោជ្រក់បង្កង
- គ្រឿងផ្សំ៖
- បង្កង
- ផ្សិតចំបើង
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ហាន់ជាបន្ទះវែងល្មម
- ស្លឹកក្រូចសើច
- ខ្ទឹមស ( ដំអោយរៀងបែកបន្តិច )
- ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប
- ជីនាងវង ជីបន្លា ស្លឹកខ្ទឹម ( ហាន់ស្ដើង ៗ )
- យកឆ្នាំងដាក់ដាំទឹកជាមួយនឹង គល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច ខ្ទឹមស រួចទុកអោយពុះ
- បន្ទាប់មកដាក់ បង្កង ផ្សិត ទឹកត្រី ស្ករស អំបិល ម្សៅស៊ុបចូល រួចទុកអោយពុះ សឹមភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការនិយមចូលចិត្ត ទុកអោយឆ្អិនល្អហើយ ទើបដាក់ជីបង់ចូល រួចជាការស្រេច ។
របៀបធ្វើទឹកត្រីផ្អែមជ្រលក់ជាមួយ
គ្រឿងផ្សំ៖- ម្ទេស ហាន់តូចៗ
- ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់
- ស្លឹកខ្ទឹម ជីនាងវង ហាន់តូចៗ
- ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប
- ក្រូចឆ្មា
- យកចានស្អាតមួយមកផ្សំគ្រឿង ដាក់ទឹកក្រូចឆ្មា ម្ទេស ខ្ទឹមស ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប រួចកូរចូលគ្នាអោយសព្វ ភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត ហើយបន្ថែម ស្លឹកខ្ទឹម ជីនាងវងចូល រួចកូរចូលគ្នាអោយសព្វម្ដងទៀត រួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖ មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment