Header Ads

ត្រីក្រហម​ចំហុយ​បែប​ចិន

គ្រឿងផ្សំ៖
- មុខម្ហូប​នេះ​មាន​គ្រឿងផ្សំ​ដូចជា ត្រីក្រហម​ស្រស់​១​ក្បាល​។ រីឯ​គ្រឿងផ្សំ​រសជាតិ​រួមមាន​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ជប៉ុន ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ចិន ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ខ្មែរ ស្ករស ទឹកអំពិលទុំ ប្រេងល្ង ស្រាចិន ម្រេច និង​ម្ទេសហឹរ​ដើម្បី​បង្កើត​ជា​រសជាតិ​បែប​ជូរអែមហឹរ។ បន្លែ​មាន​ដូចជា ខ្ញី ម្រេច ម្ទេសហឹរ ផ្កាខាត់ណាខៀវ ផ្កាខាត់ណាស ម្ទេសចិន ម្ទេសហាវ៉ៃ ស្នៀតពោត និង​ផ្សិត​ខ្មៅ។

វិធីធ្វើ៖
1 - វិធី​ចម្អិន​ដំបូង​ត្រូវ​យក​ត្រី​ក្រហម​ទៅ​ចំហុយ​ឲ្យ​ឆ្អិន​ជាមួយ​ខ្ញី ម្រេច និង​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ទាំង​៣​ប្រភេទ រួច​យក​បន្លែ​ដែល​ស្រុះ​រួច​មក​រៀប​ពី​លើ​ត្រី​ដែល​ចំហុយ​ឆ្អិន មុន​នឹង​យក​ទៅ​ចំហុយ​ម្ដង​ទៀត​ដោយ​ប្រើ​កម្ដៅ​ក្ដៅ​ល្មម។
2 - បន្ទាប់មក​យក​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ទាំង​៣​មុខ​លាយ​ចូល​គ្នា​ហើយ​ស្រោច​ពី​លើ​ត្រី និង​យក​ទៅ​ចំហុយ​លើក​ចុងក្រោយ​រយៈពេល​៣​នាទី​នោះ​ជា​ការស្រេច។

No comments

Powered by Blogger.