ត្រីក្រហមចំហុយបែបចិន
គ្រឿងផ្សំ៖
- មុខម្ហូបនេះមានគ្រឿងផ្សំដូចជា ត្រីក្រហមស្រស់១ក្បាល។ រីឯគ្រឿងផ្សំរសជាតិរួមមានទឹកស៊ីអ៊ីវជប៉ុន ទឹកស៊ីអ៊ីវចិន ទឹកស៊ីអ៊ីវខ្មែរ ស្ករស ទឹកអំពិលទុំ ប្រេងល្ង ស្រាចិន ម្រេច និងម្ទេសហឹរដើម្បីបង្កើតជារសជាតិបែបជូរអែមហឹរ។ បន្លែមានដូចជា ខ្ញី ម្រេច ម្ទេសហឹរ ផ្កាខាត់ណាខៀវ ផ្កាខាត់ណាស ម្ទេសចិន ម្ទេសហាវ៉ៃ ស្នៀតពោត និងផ្សិតខ្មៅ។
វិធីធ្វើ៖
1 - វិធីចម្អិនដំបូងត្រូវយកត្រីក្រហមទៅចំហុយឲ្យឆ្អិនជាមួយខ្ញី ម្រេច និងទឹកស៊ីអ៊ីវទាំង៣ប្រភេទ រួចយកបន្លែដែលស្រុះរួចមករៀបពីលើត្រីដែលចំហុយឆ្អិន មុននឹងយកទៅចំហុយម្ដងទៀតដោយប្រើកម្ដៅក្ដៅល្មម។
2 - បន្ទាប់មកយកទឹកស៊ីអ៊ីវទាំង៣មុខលាយចូលគ្នាហើយស្រោចពីលើត្រី និងយកទៅចំហុយលើកចុងក្រោយរយៈពេល៣នាទីនោះជាការស្រេច។
- មុខម្ហូបនេះមានគ្រឿងផ្សំដូចជា ត្រីក្រហមស្រស់១ក្បាល។ រីឯគ្រឿងផ្សំរសជាតិរួមមានទឹកស៊ីអ៊ីវជប៉ុន ទឹកស៊ីអ៊ីវចិន ទឹកស៊ីអ៊ីវខ្មែរ ស្ករស ទឹកអំពិលទុំ ប្រេងល្ង ស្រាចិន ម្រេច និងម្ទេសហឹរដើម្បីបង្កើតជារសជាតិបែបជូរអែមហឹរ។ បន្លែមានដូចជា ខ្ញី ម្រេច ម្ទេសហឹរ ផ្កាខាត់ណាខៀវ ផ្កាខាត់ណាស ម្ទេសចិន ម្ទេសហាវ៉ៃ ស្នៀតពោត និងផ្សិតខ្មៅ។
វិធីធ្វើ៖
1 - វិធីចម្អិនដំបូងត្រូវយកត្រីក្រហមទៅចំហុយឲ្យឆ្អិនជាមួយខ្ញី ម្រេច និងទឹកស៊ីអ៊ីវទាំង៣ប្រភេទ រួចយកបន្លែដែលស្រុះរួចមករៀបពីលើត្រីដែលចំហុយឆ្អិន មុននឹងយកទៅចំហុយម្ដងទៀតដោយប្រើកម្ដៅក្ដៅល្មម។
2 - បន្ទាប់មកយកទឹកស៊ីអ៊ីវទាំង៣មុខលាយចូលគ្នាហើយស្រោចពីលើត្រី និងយកទៅចំហុយលើកចុងក្រោយរយៈពេល៣នាទីនោះជាការស្រេច។
Post a Comment