Header Ads

ម្ហូប​ឆា​ប្លែកៗ​បួន​មុខ​សម្រាប់​អាហារ​ពេល​ល្ងាច

ម្ហូប​នេះ​មិន​ត្រឹម​តែ​មាន​គ្រឿង​ផ្សំ​ដ៏សម្បូរ​បែប​នោះ​ទេ វា​មាន​ភាព​ងាយ​ស្រួល​ក្នុង​ការ​រៀប​ចំ និង​មាន​រស់​ជាតិ​ឆ្ងាញ់​ថែម​ទៀត។ ម្យ៉ាង​ទៀត​ម្ហូប​នេះ​មាន​ជាតិ​ខ្លាញ់​តិច​ មិន​ធ្វើ​ឲ្យ​អ្នក​ឈឺ​នៅ​ពេល​បរិភោគ។
 គ្រឿងផ្សំ៖
  • ដំឡូង ៣០០ ក្រាម, សណ្តែ ២០០ ក្រាម
  • ខ្ទឹម​ស ៣ កំពឹស, អំបិល ស្លាប​ព្រាកាហ្វេ, ម្រេច, ល្ងលីង (ដាក់​តាម​ចំណូល​ចិត្ត)។
  • ពោះ​វៀន​ខ្ចី (ហ៊ុន) ២០០ ក្រាម
  • ដើម​ខ្ទឹម​ខៀវ ២០០ ក្រាម
  • គ្រឿង​ទេស, ម្រេច, ទឹក​ត្រី, ក្រូច​ឆ្មា...។
  • ត្រី ៤០០ ក្រាម (យក​សាច់​ត្រូ​ធំៗ), ម្ទេស​ផ្លោក
  • ខ្ទឹមបារាំង​មួយ, ការ៉ុត ១, ខ្ទឹម​ស ២ កំពឹស, ទឹក​ជ្រលក់​សម្រាប់​អយ​ស្ទ័រ ២ ស្លាព្រា​កហ្វេ
  • ល្ង​លីង, អំបិល និង​ម្រេច។
  • មឹក​ស្រស់ ៥ , ប្រេង​ការី​ (ជា​ផលិតផល​ឥណ្ឌា) ២ ស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្ទឹម​ស​ចិញ្ជ្រាំ​ជា​មួយ​ស្លឹក​គ្រៃ, ខ្ទឹម​បារាំង​មួយមើល, ខ្ទឹម​ស​ ៣ កំពឹស, ម្ទេស​ ៣ ផ្លែ (ប្រសិប​បើ​ចង់​ហឺ​ដាក់​ឲ្យ​ច្រើន​បន្តិច)
  • ទឹក​ត្រី, ស្ករ, ប្រេង​ឆា...៕

No comments

Powered by Blogger.