ត្រីឡាបយ៉ាចំហុយទឹកសីុអីុវ
គ្រឿងផ្សំ៖
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖ មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
- ត្រីឡាបយ៉ា
- គល់ស្លឹកគ្រៃ កាត់ប្រវែងប៉ុនម្រាមដៃ ( ដំអោយទក់ )
- ស្លឹកក្រូចសើច
- ខ្ញី ( ហាន់ជាបន្ទះស្ដើង )
- ទឹកសីុអីុវ ទឹកប្រេងខ្ចង ស្ករស ម្សៅស៊ុប
- ការ៉ុត ( ឈូសជាសសៃ ) និង ស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយ
- យកត្រីមកធ្វើអោយស្អាត ( យកស្រកីចេញ ) រួចទុកអោយស្រក់ទឹកចេញអស់ រួចយកគល់ស្លឹកគ្រៃ និង ស្លឹកក្រូចសើច មកដាក់ចូលក្នុងពោះត្រី ( ដើម្បីកាត់ជាតិឆ្អាប ហើយមានក្លិនឈ្ងុយ )
- យកចានថ្មីមួយមកដាក់ ទឹកប្រេងខ្ចង ទឹកសីុអីុវ ស្ករស ម្សៅស៊ុប ការ៉ុត និង ខ្ញី រួចកូរអោយរលាយចូលគ្នាអស់ ( ភ្លក់មើលអោយល្មម រាមការចូលចិត្ត )
- រួចយកមកស្រោចពីលើត្រី ដែលយើងបានរៀបចំទុកនោះអោយសព្វ ហើយបន្ថែមស្លឹកក្រូចសើចពីលើ 2, 3 សន្លឹក ដើម្បីអោយមានក្លិនឈ្ងុយ បន្ទាប់មកយកទៅចំហុយអោយឆ្អិនល្អ និង រោយជីវ៉ាន់ស៊ុយពីលើ រួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖ មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment