ម្ជូរសៀមរាបសាច់មាន់
គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់មាន់ គ្រឿងក្នុងមាន់ ខ្ទិះដូង ត្រកួន ម្នាស់ ត្រប់វែង ម្ទេសក្រៀម ម្ទេសស្រស់
- ប្រេងឆា ស្ករស ម្សៅស៊ុប និងអំបិល
វិធីធ្វើ៖
1- ដំបូងយកម្ទេសក្រៀមមកចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ដ្ឋ សាច់មាន់ និងគ្រឿងក្នុងត្រូវលាងទឹកឲ្យស្អាត ត្រកួនកាត់ជាកង់ៗ ម្នាស់ និងត្រប់ហាន់ជាដុំតូចល្មម
2- ចាក់ប្រេងចូលឆ្នាំងឲ្យក្តៅល្មមរួចឆាម្ទេសក្រៀម សាច់មាន់ និងគ្រឿងក្នុងឆាច្របល់ រួចចាក់ខ្ទិះដូង និងទឹកចូលឲ្យពុះទើបដាក់គ្រឿងផ្សំ ដូចជា ស្ករស អំបិល ម្សៅស៊ុប និងបង់អម្ពិលបន្តិចចូល ឲ្យពុះទើបចាក់បន្លែចូលហើយបង់ម្ទេសស្រស់។
- សាច់មាន់ គ្រឿងក្នុងមាន់ ខ្ទិះដូង ត្រកួន ម្នាស់ ត្រប់វែង ម្ទេសក្រៀម ម្ទេសស្រស់
- ប្រេងឆា ស្ករស ម្សៅស៊ុប និងអំបិល
វិធីធ្វើ៖
1- ដំបូងយកម្ទេសក្រៀមមកចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ដ្ឋ សាច់មាន់ និងគ្រឿងក្នុងត្រូវលាងទឹកឲ្យស្អាត ត្រកួនកាត់ជាកង់ៗ ម្នាស់ និងត្រប់ហាន់ជាដុំតូចល្មម
2- ចាក់ប្រេងចូលឆ្នាំងឲ្យក្តៅល្មមរួចឆាម្ទេសក្រៀម សាច់មាន់ និងគ្រឿងក្នុងឆាច្របល់ រួចចាក់ខ្ទិះដូង និងទឹកចូលឲ្យពុះទើបដាក់គ្រឿងផ្សំ ដូចជា ស្ករស អំបិល ម្សៅស៊ុប និងបង់អម្ពិលបន្តិចចូល ឲ្យពុះទើបចាក់បន្លែចូលហើយបង់ម្ទេសស្រស់។
Post a Comment