Header Ads

ញាំបង្គា​ត្រយូងចេក​

គ្រឿងផ្សំ៖
- ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ស្លឹក​ក្រូចសើច ស្លឹកគ្រៃ បង្គា​ស្រស់ ត្រយូងចេក ជីរអង្កាម ទឹកត្រី
- ស្ករស អំបិល សណ្ដែក​ដី រំដេង និង​ម្ទេសហឹរ។

វិធីធ្វើ៖
1- មុន​ដំបូង​ត្រូវ​ធ្វើ​ទឹកត្រី​ជូរអែម។
2- បង្គា​ត្រូវ​លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត​រួច​សឹម​បក​សម្បក ហើយ​ដក​សរសៃ​ខ្មៅ​នៅ​ខ្នង និង​យក​វា​ទៅ​ស្រុស។
3- ត្រយូង​ចេក​ត្រូវ​ហាន់​ជា​សរសៃ​ស្ដើងៗ​រួច​យក​មក​ញាំ​ច្របល់​ជាមួយ ទឹកត្រី​ជូរអែម និង​បង្គា​នោះ​ជា​ការ​ស្រេច។

1 comment:

  1. សូមជួយប្រាប់ពីរបៀបធ្វើទឹកត្រីជូរអែម។ អរគុណ

    ReplyDelete

Powered by Blogger.