ត្រីសាបាក់សៀមរាប
គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីសាបាក់ ខ្ញី ការ៉ុត ស្ពៃក្ដោប ប៉េងប៉ោះ សាលាដ ម៉ាយូណេស
- អំបិល ស្ករស ខ្ទឹមស ម្ទេសដៃនាង ទឹកត្រី និងម្សៅស៊ុប ។
វិធីធ្វើ៖
1- ត្រីសាបាក់ត្រូវខ្ចប់ក្រដាសអាលុយមីញ៉ូម រួចយកទៅអាំងឲ្យឆ្អិនដើម្បីចៀសវាងការបន្សល់នូវក្លិនឆ្អាប។
2- រីឯខ្ញីត្រូវយកទៅហាន់ជាសរសៃតូចៗរួចឆាជាមួយប្រេងឆាឲ្យទន់។
3- ការ៉ុត និងស្ពៃក្ដោបត្រូវហាន់ជាសរសៃតូចៗញុំាជាមួយម៉ាយូណេស។
4- បន្ទាប់មកទៀតត្រូវធ្វើទឹកត្រីកោះកុងដោយយកខ្ទឹមស បុកជាមួយម្ទេស រួចបន្ថែមស្ករស ប៊ីចេង និងទឹកត្រីចូល។
5- ដើម្បីឲ្យទឹកត្រីនោះខាប់អន្ធិលយើងត្រូវការដាក់ម្ទេស និងខ្ទឹមសឲ្យច្រើន។
***នៅពេលទទួលទាន ត្រីសាបាក់ត្រូវញ៉ាំផ្ទាប់ជាមួយបន្លែម៉ាយ៉ូណេស និងទឹកត្រីកោះកុងក្នុងពេលតែមួយទើបឆ្ងាញ់ពិសា។
- ត្រីសាបាក់ ខ្ញី ការ៉ុត ស្ពៃក្ដោប ប៉េងប៉ោះ សាលាដ ម៉ាយូណេស
- អំបិល ស្ករស ខ្ទឹមស ម្ទេសដៃនាង ទឹកត្រី និងម្សៅស៊ុប ។
វិធីធ្វើ៖
1- ត្រីសាបាក់ត្រូវខ្ចប់ក្រដាសអាលុយមីញ៉ូម រួចយកទៅអាំងឲ្យឆ្អិនដើម្បីចៀសវាងការបន្សល់នូវក្លិនឆ្អាប។
2- រីឯខ្ញីត្រូវយកទៅហាន់ជាសរសៃតូចៗរួចឆាជាមួយប្រេងឆាឲ្យទន់។
3- ការ៉ុត និងស្ពៃក្ដោបត្រូវហាន់ជាសរសៃតូចៗញុំាជាមួយម៉ាយូណេស។
4- បន្ទាប់មកទៀតត្រូវធ្វើទឹកត្រីកោះកុងដោយយកខ្ទឹមស បុកជាមួយម្ទេស រួចបន្ថែមស្ករស ប៊ីចេង និងទឹកត្រីចូល។
5- ដើម្បីឲ្យទឹកត្រីនោះខាប់អន្ធិលយើងត្រូវការដាក់ម្ទេស និងខ្ទឹមសឲ្យច្រើន។
***នៅពេលទទួលទាន ត្រីសាបាក់ត្រូវញ៉ាំផ្ទាប់ជាមួយបន្លែម៉ាយ៉ូណេស និងទឹកត្រីកោះកុងក្នុងពេលតែមួយទើបឆ្ងាញ់ពិសា។
Post a Comment