មាន់ម្ទេសទឹកឃ្មុំ
គ្រឿងផ្សំ៖
- ភ្លៅមាន់ ការ៉ុដ ឆៃថាវ ម្ទេសហាវ៉ៃ(ជ្រើសរើសយកម្ទេសហាវ៉ៃពណ៌បៃតង លឿង និងក្រហម) ទឹកឃ្មុំធម្មជាតិ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ម្សៅស៊ុប ម្រេច ខ្ទឹមស ប្រេងឆា និងម្ទេស ។
វិធីធ្វើ៖
1- ដំបូងត្រូវយកភ្លៅមាន់ទៅលាងឲ្យស្អាត ដោយវះវាពីរបីកាំបិត មុននឹងយកទៅបំពង។
2- បន្ទាប់មកចាប់ផ្ដើមធ្វើទឹក Sauce ដោយហាន់ខ្ទឹមសជាចំណិតស្ដើងៗ និងបន្លែត្រូវហាន់ជាដុំតូចៗ
3- រួចឆាវាចូលគ្នាដោយបន្ថែមគ្រឿងផ្សំរសជាតិ ទឹកឃ្មុំ ទឹកស៊ីអ៊ីវ ម្សៅស៊ុប ម្រេច និងម្ទេស។ ចុងក្រោយយកទឹក Sauce ស្រូបពីលើភ្លៅមាន់បំពងនោះជាការស្រេច។
Post a Comment