Header Ads

ត្រីតុកកែ​ចំហុយ​បែប​ចិន

គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីតុកកែ​ស្រស់​១​ក្បាល​។
- រីឯ​គ្រឿងផ្សំ​រសជាតិ​រួមមាន​ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ​ជប៉ុន ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ចិន ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ខ្មែរ ស្ករស ទឹកអំពិលទុំ ប្រេងល្ង ស្រាចិន ម្រេច និង​ម្ទេសហឹរ​ដើម្បី​បង្កើត​ជា​រសជាតិ​បែប​ជូរអែមហឹរ។
- បន្លែ​សម្រាប់​ចម្អិន​មាន​ដូចជា ខ្ញី ដើមខ្ទឹម ម្រេច ម្ទេសហឹរ ផ្កាខាត់ណាស ផ្កា​ខាត់ណាខៀវ ស្នៀតពោត ម្ទេសចិន ម្ទេសហាវ៉ៃ និង​ផ្សិត​កំប៉ុង​ស ហើយ​បន្លែ​ត្រូវ​ស្រុះ​ឲ្យ​ឆ្អិន ប៉ុន្តែ​ត្រូវ​រក្សា​ពណ៌​ឲ្យ​នៅ​ស្រស់​ល្អ កុំ​ឲ្យ​ស្រពាប់​។

វិធីធ្វើ៖
1- ដំបូង​ត្រូវ​យក​ត្រី​តុកកែ​ទៅ​ចំហុយ​ឲ្យ​ឆ្អិន​ជាមួយ​ខ្ញី ដើមខ្ទឹម ម្រេច និង​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ទាំង​៣​ប្រភេទ រួច​យក​បន្លែ​ដែល​ស្រុះ​រួច​មក​រៀប​ពី​លើ​ត្រី​ដែល​ចំហុយ​ឆ្អិន មុន​នឹង​យក​ទៅ​ចំហុយ​ម្ដង​ទៀត​ដោយ​ប្រើ​កម្ដៅ​ក្ដៅ​ល្មម។
2- បន្ទាប់មក​យក​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ទាំង​៣​មុខ​លាយ​ចូល​គ្នា​ហើយ​ស្រោច​ពី​លើ​ត្រី និង​យក​ទៅ​ចំហុយ​ជា​លើក​ចុងក្រោយ​រយៈពេល​៣​នាទី​នោះ​ជា​ការស្រេច។

No comments

Powered by Blogger.