ឆ្អឹងជំនីរចំហុយត្រាវ
គ្រឿងផ្សំ៖
- ឆ្អឹងជំនីរ ២ខាំ
- ត្រាវ ចិតដុំៗ ១ខាំ
- ស្រាស ២ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅឆា ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អំបិល ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកខ្យង កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ញីចិញ្ច្រាំ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្ទេសផ្អែម ១ផ្លែ ហាន់ស្តើងៗ
- យកឆ្អឹងជំនីរ កាត់កង់ខ្លីៗ ប្រឡាក់ជាមួយស្រា និងគ្រឿងដទៃទៀតគ្រប់មុខ ទុកចោល១ម៉ោង អោយចូលជាតិ។
- យកត្រាវតម្រៀបនៅបាតចាន ទើបចាក់សាច់ជ្រូកពីលើ ហើយដាក់ចំហុយ ២០នាទី។
- បរិភោគក្តៅៗ ដោយមានរោយស្លឹកខ្ទឹម និងម្ទេស ពីលើក៏បាន មិនបាច់ក៏បាន។
Post a Comment