Header Ads

ឆ្អឹងជំនីរចំហុយត្រាវ

គ្រឿងផ្សំ៖
  • ឆ្អឹងជំនីរ ២ខាំ
  • ត្រាវ ចិតដុំៗ ១ខាំ
  • ស្រាស ២ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្សៅឆា ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ស្ករ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • អំបិល ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹកខ្យង កន្លះស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ខ្ញីចិញ្ច្រាំ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ម្ទេសផ្អែម ១ផ្លែ ហាន់ស្តើងៗ
វិធីធ្វើ៖
  1. យកឆ្អឹងជំនីរ កាត់កង់ខ្លីៗ ប្រឡាក់ជាមួយស្រា និងគ្រឿងដទៃទៀតគ្រប់មុខ ទុកចោល១ម៉ោង អោយចូលជាតិ។
  2. យកត្រាវតម្រៀបនៅបាតចាន ទើបចាក់សាច់ជ្រូកពីលើ ហើយដាក់ចំហុយ ២០នាទី។
  3. បរិភោគក្តៅៗ ដោយមានរោយស្លឹកខ្ទឹម និងម្ទេស ពីលើក៏បាន មិនបាច់ក៏បាន។

No comments

Powered by Blogger.