Header Ads

ធ្វើសៀងដោយខ្លួនឯង ធានាពីសុវត្ថិភាព និង អនាម័យ



ធ្វើសៀងដោយខ្លួនឯង ធានាពីសុវត្ថិភាព និង អនាម័យ ។
ឆ្ងាញ់ ធូរថ្លៃ លាយតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត ។
  1. សៀង 2គីឡូ។ ត្រាំទឹក 24 ម៉ោង។ លាងអោយអស់សម្បក។ ស្ងោ ដោយភ្លើងតិចល្មម ។ ហើយស្រង់មក ហាលថ្ងៃអោយស្ងួត ។ ផ្អាប់ទុក 3ថ្ងៃ ក្នុងក្រឡ ឱ្យឡើងមេ ។
  2. ដាំទឹក 1លីត្រ កន្លះ។ ដាក់អំបិល 1គីឡូ ទុកឱ្យត្រជាក់ ។
  3. កំឡោចស្ករត្នោត 200 ក្រាម យកទៅច្របល់សណ្តែកអោយសព្វ។ ដាក់ម្សៅស៊ុប 15ក្រាម ។
  4. ចាក់ទឹកអំបិលចូល ហើយរក្សាទុក ៕



រូបមន្ត និងវិធីធ្វើដោយ ៖ Thaoke Prengchhar

No comments

Powered by Blogger.