បាយឆាកាពិ
- គ្រឿងផ្សំ៖
- បង្គាក្រៀម
- ពងទា
- សាច់ជ្រូក ហាន់ជាបន្ទះស្ដើង ៗ
- បាយ ( កុំជ្រាយ )
- ការ៉ុត សណ្ដែកគួរ ( ហាន់តូចៗ )
- ខ្ទឹមក្រហម ហ៊ាន់ស្ដើងៗ
- ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ
- ខ្លាញ់ ស្ករស ម្សៅស៊ុប និង ទឹកសីុអីុវខាប់
- ស្វាយឈូសជាចំរៀកតូច ៗ
- ដាក់ខ្ទះទុកអោយក្ដៅ ហើយចាក់ខ្លាញ់ចូល ដាក់ខ្ទឹមស បំពងអោយឈ្ងុយ ដាក់កាពិចូល បន្ថែមទឹកចូលបន្តិច ដាក់ការ៉ុត សណ្ដែកគួរ ដែលហាន់រួចចូល បន្ទាប់មកចាក់បាយឆាចូល កូរចូលគ្នាអោយសព្វ រួចដួសទុកមួយអន្លើរ ។
- ពងទាចៀនរួច កាត់ជាសសៃ
- ដាក់ខ្ទះទុកអោយក្ដៅ ដាក់ខ្ទឹមក្រហមចូល ឆាមួយសន្ទុះ បន្ទាប់មកដាក់សាច់ជ្រូកចូល ដាក់ម្សៅស៊ុប ស្ករស អំបិល និង ទឹកសីុអីុវខាប់ ភ្លក់មើលតាមការចូលចិត្ត ហើយរួចជាការស្រេច ។
ដាក់បាយដែលឆារួចចូលក្នុងកូនចាន ហើយយកមកផ្កាប់ ដាក់ចានដែលត្រូវញាំុ អោយឃើញមូលស្អាត ហើយរៀបបង្គាក្រៀមដាក់ ពងទាចៀនរួច រៀបសាច់ជ្រូកដែលឆាហើយ និង ស្វាយ អោយមានរបៀប រួចជាការស្រេច ។ សូមទទួលទាន អោយឆ្ងាញ់ណា ...
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖ មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment