- គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់មាន់ ហាន់ជាដុំតូចៗល្មម
- ប្រហុកចិញ្រ្ចាំ
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ហាន់ស្ដើងៗជាបន្ទះ
- ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម និង ម្ទេសស្រស់ ( ហាន់ជាបន្ទះ )
- ប្រេងឆា ស្ករត្នោត ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប និង ទឹកប្រេងខ្ចង
- ស្លឹកម្រះព្រៅ
- វិធីធ្វើ៖
- សាច់មាន់យកទៅ បំពងអោយឆ្អិន រួចដួសទុកមួយអន្លើរ
- គល់ស្លឹកគ្រៃ យកទៅបំពងអោយរៀងក្រៀមបន្តិច រួចដួសទុកមួយអន្លើរ ។
- ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស យកមកបំពង អោយឈ្ងុយ រួចហើយដួសទុកមួយអន្លើរ ។
-
ដាក់ខ្ទះទុកអោយក្ដៅ ចាក់ប្រេងឆាចូល
បន្ទាប់មកយកសាច់មាន់ដែលបំពងហើយដាក់ចូល រួចដាក់ប្រហុក ស្ករត្នោត ម្សៅស៊ុប
ទឹកត្រី ទឹកប្រេងខ្ចង និង ទឹកបន្តិច កូរអោយចូលជាតិ រួចហើយភ្លក់មើលអោយល្មម (
រស់ជាតិ ប្រៃ ផ្អែម ) ទុកមួយសន្ទុះ អោយរាងដាច់ទឹកបន្តិច
ហើយយកគ្រឿងដែលយើងបំពងទុកទាំងអស់ មកដាក់ហើយកូរអោយសព្វ ឡើងឈ្ងុយហើយ
ដាក់ស្លឹកម្រះព្រៅចូល រួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖
មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment