Header Ads

ឆាមីសួរជាមួយននោង

គ្រឿងផ្សំ៖
  •  សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ
  • មីសួ យកទៅត្រាំទឹកអោយទន់ ( កាត់ខ្លីៗល្មម )
  • បង្គាក្រៀម
  • ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ប្រេងឆា
  • ននោង 
  • ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប ទឹកប្រេងខ្ចង
  • ស្លឹកខ្ទឹម
វិធីធ្វើ៖
  • ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះទុកអោយក្ដៅ ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ បំពងអោយឈ្ងុយ រួចដាក់សាច់ជ្រូក បង្គាក្រៀម ទឹកត្រី ទឹកប្រេងខ្ចង ស្ករស ម្សៅស៊ុប ឆាត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើង អោយចូលជាតិ ទុកអោយរៀងឆ្អិនសាច់បន្តិច
  • ដាក់ននោងចូល រួចទុកអោយននោងឆ្អិនល្អហើយ ទើបដាក់មីសួរចូល ច្របល់ចូលគ្នាអោយសព្វ ( ដាក់ទឹកបន្តិច បើសិនស្ងួត ដើម្បីអោយមីសួរទន់ ) រួចភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការនិយមចូលចិត្ត រួបបន្ថែមស្លឹកខ្ទឹមចូលរួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖  មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ

No comments

Powered by Blogger.