- គ្រឿងផ្សំ៖
- បង្គា
- ក្រូចឆ្មា ( ហាន់ជា4ជ្រុងតូចៗ )
- សណ្ដែកដីលីង
- គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់
- ខ្ទឹមក្រហម ហាន់ស្ដើងៗល្មម
- ស្លឹកក្រូចសើច ហាន់ជាសសៃល្អិត
- ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប ស្ករស និង ទឹកក្រូចឆ្មា
- ប្រេងឆា
- ម្ទេសហាន់
វិធីធ្វើ៖
- បង្គាលាងអោយស្អាត រួចហើយវះតាមបណ្ដោយខ្នង ទុកអោយស្រក់ទឹកអស់
ហើយដាក់ចៀនក្នុងប្រេងឆា រហូតទាល់តែឆ្អិនឡើងពណ៌ក្រហមព្រឿងៗ សឹមស្រង់ដាក់ចាន ។
-
លាយផ្សំទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប និង ស្ករស បញ្ចូលគ្នាអោយសព្វ
ហើយដាក់លើភ្លើងអោយពុះ សឹមលើកចុះវិញទុកអោយត្រជាក់បន្តិច ថែមគល់ស្លឹកគ្រៃហាន់
ខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមស ក្រូចឆ្មា ទឹកក្រូចឆ្មា និងស្លឹកក្រូចសើចច្របល់ចូលគ្នាអោយសព្វ
ភ្លក់មើលអោយល្មម ( រស់ជាតិ ជូរ អែម ) រួចហើយស្រោចពីលើបង្គាចៀន
ព្រមទាំងរោយសណ្ដែកដី និងម្ទេសហាន់ពីលើជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖
មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment