- គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោ ( សាច់ស្រួយ )
- គ្រឿងបុក ( គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ស្លឹកក្រូចសើច ខ្ទឹមស និង សណ្ដែកដីលីង ) បុកចូលគ្នា ។
- ម្ទេសប្លោក
- ប្រេងឆា អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប និង ទឹកត្រី
- វិធីធ្វើ៖
- ចាក់ប្រងឆាបន្តិចចូលក្នុងខ្ទះ ទុកអោយក្ដៅ ចាក់គ្រឿងដែលបុកហើយចូល លីងគ្រឿងអោយឈ្ងុយ
-
ដាក់សាច់គោចូល ( សាច់ស្រួយជាសាច់ផុយ មិនបាច់រំងាស់ទេ ) និង ម្ទេសប្លោក
ហើយឆាត្រលប់ចូលគ្នា ដាក់ទឹកត្រី អំបិល ម្សៅស៊ុប ស្ករស ភ្លក់មើលអោយល្មម (
តាមការនិយមចូលចិត្ត ) ទុកលើភ្លើងមើលតែឆ្អិនម្ទេសប្លោកហើយ
ដួសដាក់ចានជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖
មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment