បុកសណ្តែកគួរត្រីឆ្អើ
គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីកេសឆ្អើរ ២ក្បាល
 - កាពិ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
 - ទឹកក្តៅ ១ស្លាបព្រា
 - បង្គាក្រៀម ២០ក្រាម
 - ម្សៅស៊ុបមាន់ ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
 - ស្កសរ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
 - ទឹកក្រូចឆ្មា ២ស្លាបព្រាបាយ
 - ម្ទេសដៃនាង ២គ្រាប់
 - ខ្ទឹមស និង ខ្ទឹមក្រហម ២កំពឹស
 - ស្ពៃក្តោប ២០ក្រាម
 - ពពាយ
 - ស្វាយ
 - ត្រប់ស្រួយ
 - សណ្តែកគួរ
 - ជីនាងវង
 
- យកត្បាល់ និង អង្រែ ដាក់ខ្ទឹមសរ ខ្ទឹមក្រហមម្ទេសដៃនាង កាពិ បង្គាក្រៀម បុកបញ្ចូលគ្នាឲ្យម៉ត់ ទើបបង់គ្រឿងដូចជាៈ ស្ករ ម្សៅស៊ុបមាន់ ទឹកក្រូច ឆ្មារ សណ្តែកគួរ និងចុងក្រោយដាក់ជីនាងវង ឆ្មារ សណ្តែកគួរ និងចុងក្រោយដាក់ជីនាងវង និងទឹកឆ្អិនចូលបន្តិចជាការស្រេច ។
 - យកត្រសក់ ស្វាយ ពពាយចិតជាចង្វាយមូល ត្រប់ស្រួយ ស្ពៃក្តោប រៀបជុំវិញចានសំប៉ែត ទើបដួសសណ្តែកគួរបុកនេះ ដាក់ចំកណ្តាលចាន ទើបទទួលទានបាន ។
 

Post a Comment