- គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រី ( កាត់ជាកង់ៗល្មម )
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ( កាត់ជាកង់ៗ ) ស្លឹកក្រូចសើច
- អំបិល ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប ស្ករស
- អង្ករ ខ្ទឹមបារាំង
- ស្លឹកជីនាងវង ជីបន្លា ស្លឹកខ្ទឹម ក្រូចឆ្មា
វិធីធ្វើ៖
- ដាក់ទឹកចូលក្នុងឆ្នាំង ដាក់គល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើចនិង អង្ករបន្តិច
ទុកអោយពុះ រួចដាក់ត្រីចូល ដាក់អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប និង ទឹកត្រីចូល
ទុកអោយពុះម្ដងទៀត ដាក់ខ្ទឹមបារាំងចូល ហើយភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត
រួចទុកអោយឆ្អិនបន្តិច រួចជាការស្រេច ។
- ពេលទទួលទាន សឹមដាក់
ស្លឹកជីនាងវង ជីបន្លា ស្លឹកខ្ទឹម និង ច្របាច់ទឹកក្រូចឆ្មាចូល
លោកអ្នកអាចទទួលទានបានហើយ ។ ( ទទួលទានពេលសម្លរនៅក្ដៅៗ ទើបឆ្ងាញ់ )
មុខម្ហូបមួយនេះ គឹងាយស្រួលធ្វើណាស់ ភាគច្រើនគឺមានបងប្អូនយើងចេះធ្វើវា
គ្រាន់តែបងប្អូនខ្លះមិនដាក់ខ្ទឹមបារាំងទេ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖
មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment