Header Ads

ស្ងោជ្រក់ត្រី

គ្រឿងផ្សំ៖
  • ត្រី ( កាត់ជាកង់ៗល្មម )
  • គល់ស្លឹកគ្រៃ ( កាត់ជាកង់ៗ ) ស្លឹកក្រូចសើច
  • អំបិល ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប ស្ករស
  • អង្ករ ខ្ទឹមបារាំង
  • ស្លឹកជីនាងវង ជីបន្លា ស្លឹកខ្ទឹម ក្រូចឆ្មា
វិធីធ្វើ៖
  1. ដាក់ទឹកចូលក្នុងឆ្នាំង ដាក់គល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើចនិង អង្ករបន្តិច ទុកអោយពុះ រួចដាក់ត្រីចូល ដាក់អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប និង ទឹកត្រីចូល ទុកអោយពុះម្ដងទៀត ដាក់ខ្ទឹមបារាំងចូល ហើយភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត រួចទុកអោយឆ្អិនបន្តិច រួចជាការស្រេច ។
  2. ពេលទទួលទាន សឹមដាក់ ស្លឹកជីនាងវង ជីបន្លា ស្លឹកខ្ទឹម និង ច្របាច់ទឹកក្រូចឆ្មាចូល លោកអ្នកអាចទទួលទានបានហើយ ។ ( ទទួលទានពេលសម្លរនៅក្ដៅៗ ទើបឆ្ងាញ់ ) មុខម្ហូបមួយនេះ គឹងាយស្រួលធ្វើណាស់ ភាគច្រើនគឺមានបងប្អូនយើងចេះធ្វើវា គ្រាន់តែបងប្អូនខ្លះមិនដាក់ខ្ទឹមបារាំងទេ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖  មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ

No comments

Powered by Blogger.