Header Ads

ត្រីចៀនបន្លែជូរអែម



គ្រឿងផ្សំ៖
  • ចំនួនត្រីសមល្មម នឹង តម្រូវការរបស់អ្នក
  • ទឹកត្រី មួយស្លាព្រា
  • ម្ទេសប្លោកមួយផ្លែ
  • ប៉េងប៉ោះទុំមួយផ្លែ
  • ដំឡូងបារាំង មួយដុំ
  • ការ៉ុត មួយផ្លែ
  • ម្ជូរអំពិលទុំមួយស្លាបព្រា
  • អំបិល មួយស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ស្ករស ពីរស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ប៊ីចេង មួយស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ប្រេងឆា មួយស្លាបព្រា
  វិធីធ្វើ៖
  1. ធ្វើត្រី រួចលាងទឹកឲ្យស្អាត បន្ទាប់មកយកត្រីទៅ​ចៀន​ឲ្យ​ក្រៀម ​ដួស​ដាក់ចាន​ទុក​មួយ​អន្លើ។
  2. ម្ទេសប្លោក​ពុះ​ជា​ពីរ ​ឆ្គៀល​យក​សរសៃ និង​ គ្រាប់​ លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត ដើម្បី​កុំ​ឲ្យ​ហឺរ​ពេក បន្ទាប់​មក​ធ្វើ​ការ​ជិត​វា​ជា​បញ្ឆិតៗ។ ដំឡូង​បារាំង​កោស​សំបក​ឲ្យ​ស្អាត បន្ទាប់​មក​គាស់​វា​ជា​ដុំៗ​តូច។ ការ៉ុត​ត្រូវ​ចិត​សំបក និង​​ លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត​ចិត​បញ្ឆិតៗ។ ធ្វើ​ការ​លាង​ប៉េង​ប៉ោះ​ឲ្យ​ស្អាត បន្ទាប់​មក​ចិត​វា​ជា​រាង​បញ្ឆិតៗ។
  3. លាយ​ទឹក​ម្ជូរ​ជា​មួយ និង​អំបិល, ស្ករស, ប៊ី​ចេង​ កូរ​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​សព្វ​ទុក​មួយ​អន្លើ។
  4. ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ បន្ទាប់មកចាក់បន្លែ​ចូល​ឆា​ត្រឡប់​ឲ្យ​ឆ្អិន​បន្លែ បន្ទាប់មក​ចាក់​ទឹក​ម្ជូរ​ចូល​ឆា​មួយ​ត្រលប់​ដួស​ស្រោច​ពី​លើ​ត្រី​ដែល​ដួស​ ដាក់​ចាន​ជា​ការ​ស្រេច៕
វីដេអូ ត្រីចៀនជូ​រ អែម៖


No comments

Powered by Blogger.