សម្លរម្ជូរគ្រឿងសាច់គោ
គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោ ៥០០ ក្រាម ហាន់ជាចំណិតស្តើងៗ
 - ភ្លៅកែប ៥០០ ក្រាម ចិតជាបញ្ឆិតវែង ២-៣ ថ្នាំងដៃ
 - ប្រហុក ១ ស្លាបព្រាបាយ (ចិញ្ច្រាំ)
 - ជីនាងវង ១ ក្តាប់ បេះជាសន្លឹកៗ
 - គ្រឿង ៣ ស្លាបព្រាបាយ (បុកហើយ)
 - ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាបាយ
 - អំពិល ១ ស្លាបព្រាបាយ
 - ស្ករស កន្លះសាបព្រាបា
 
- បន្ទាប់ពីដាក់ឆ្នាំងលើភ្លើងឲ្យក្តៅហើយ ដំបូងអ្នកត្រូវយកសាច់គោដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំង រួចដាក់ស្ករស, អំពិល, ម្សៅស៊ុប និងប្រហុក បន្ទាប់មកដាក់ទឹកបន្តិចច្របល់បញ្ចូលគ្នាឲ្យសព ហើយរំងាស់មួយសន្ទុះដើម្បីឲ្យសាច់ផុយ។
 - បន្ទាប់មកទៀត បន្ថែមបន្លែដាក់ទឹកចូលគ្របទុកប្រហែល ៥ នាទីដាក់ជីនាងវងចូលជាការរួចរាល់៕
 

Post a Comment