- គ្រឿងផ្សំ៖
- ពងទា
- អំពិលទុំ ម្ទេស
- ទឹកត្រី ទឹកប្រេងខ្ចង ស្ករស ម្សៅស៊ុប
- ស្លឹកខ្ទឹម
- វិធីធ្វើ៖
- យកពងទាមកចៀន អោយឆ្អិន រឺ ជ័រភ្នៅ ( តាមការចូលចិត្ត ) ហើយយកមកកាត់ជាដុំតូចល្មម រួចទុកមួយអន្លើរ ។
- យកចានថ្មីមួយ ដាក់អំពិលទុំ ម្ទេស ទឹកត្រី ទឹកប្រេងខ្ចង ស្ករស ម្សៅស៊ុប កូរចូលគ្នាអោយសព្វ។
-
ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះទុកអោយក្ដៅ
រួចដាក់ខ្ទឹកសចិញ្ច្រាំចូលបំពងអោយឈ្ងុយ ហើយដាក់ទឹកអំពិលទុំដែលយើងបានលាយរួច
កូរអោយសព្វអោយឡើងស្អិតបន្តិច រួចភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត។
- បន្ទាប់មកដាក់ពងទាចូល ត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងអោយសព្វចូលជាតិ រួចដួសដាក់ចាន រោយស្លឹកខ្ទឹមពីលើ រួចជាការស្រេច ។សាកមើល ងាយស្រួលធ្វើ ហើយរស់ជាតិក៌មិនអន់ដែរ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖
មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment