Header Ads

ពងទាចៀនជូរអែម

គ្រឿងផ្សំ៖
  • ពងទា
  • អំពិលទុំ ម្ទេស
  • ទឹកត្រី ទឹកប្រេងខ្ចង ស្ករស ម្សៅស៊ុប
  • ស្លឹកខ្ទឹម
វិធីធ្វើ៖
  1. យកពងទាមកចៀន អោយឆ្អិន រឺ ជ័រភ្នៅ ( តាមការចូលចិត្ត ) ហើយយកមកកាត់ជាដុំតូចល្មម រួចទុកមួយអន្លើរ ។
  2. យកចានថ្មីមួយ ដាក់អំពិលទុំ ម្ទេស ទឹកត្រី ទឹកប្រេងខ្ចង ស្ករស ម្សៅស៊ុប កូរចូលគ្នាអោយសព្វ។
  3. ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះទុកអោយក្ដៅ រួចដាក់ខ្ទឹកសចិញ្ច្រាំចូលបំពងអោយឈ្ងុយ ហើយដាក់ទឹកអំពិលទុំដែលយើងបានលាយរួច កូរអោយសព្វអោយឡើងស្អិតបន្តិច រួចភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត។
  4. បន្ទាប់មកដាក់ពងទាចូល ត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងអោយសព្វចូលជាតិ រួចដួសដាក់ចាន រោយស្លឹកខ្ទឹមពីលើ រួចជាការស្រេច ។សាកមើល ងាយស្រួលធ្វើ ហើយរស់ជាតិក៌មិនអន់ដែរ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖  មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ

No comments

Powered by Blogger.