Header Ads

ឆាប៉េងបោះសាច់គោ


គ្រឿងផ្សំ៖
  • សាច់គោ ( ហាន់ជាបន្ទះស្ដើងល្មម )
  • ប៉េងបោះ
  • ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ទឹកប្រេងខ្ចង
  • ស្លឹកខ្ទឹម
  • ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ
វិធីធ្វើ៖
  1. ដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះបន្តិចទុកអោយក្ដៅ រួចដាក់ខ្ទឹមបំពងអោយឈ្ងុយ ហើយដាក់ សាច់គោ ទឹកប្រេងខ្ចង ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ត្រលប់ចូលគ្នាអោយសព្វ រួចភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត (សាច់ឆាតែមួយត្រលប់ទេ ដើម្បីអោយសាច់នៅផុយ) រួចដួសចេញ
  2. ដាក់ប៉េងបោះឆាក្នុងខ្ទះ ត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងអោយរៀងទន់បន្តិច ទើបយក់សាច់ដែលឆាហើយចូល ច្របល់ចូលគ្នាអោយសព្វ រួចដួសដាក់ចាន បន្ថែមស្លឹកខ្ទឹមពីលើរួចជាការស្រេច ។បងប្អូនអាចឆាដូចធម្មតាក៌បានដែរ ដោយឆាសាច់ហើយ មិនបាច់ដួសចេញ ហើយដាក់ប៉េងបោះចូលតែម្ដងក៌បាន គ្រាន់តែសាច់ឆ្អិនខ្លាំងបន្តិច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖  មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ

No comments

Powered by Blogger.