- គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីផ្លាធូ
- កាពិ
- ត្រីឆ្អើរ ( យកតែសាច់ត្រី )
- បង្គាគ្រៀម
- ទឹកក្រូចឆ្មា
- ស្ករស ប៊ីចេង
- ខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមស ម្ទេស និង ត្រប់ពុតញង
- ទឹកឆ្អិន
- បន្លែ ត្រសក់ សណ្ដែកគួរ ត្រប់ស្រួយ ( បន្លែដែលអាចផ្ទាប់ជាមួយគឺមានច្រើនមុខ តាមចំណូលចិត្តរបស់អ្នក )
វិធីធ្វើ៖
- ចាក់ខ្ទិះដូង រឺទឹកធម្មតា( តាមចំណង់ចំណូលចិត្ត ) ចូលក្នុងឆ្នាំងសម្លរ
ដាក់ត្រពាំង អំបិលបន្តិច និងអង្ករបន្តិច ហើយយកទៅរំងាស់មួយសន្ទុះ ។
- ទើបដាក់ប្រហុក សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ និងត្រី ទុកអោយពុះម្ដងទៀត ទើបដាក់ អំបិល
ស្ករស ម្សៅស៊ុប និងទឹកត្រី ហើយភ្លក់មើលអោយល្មម ( តាមការចូលចិត្ត )
រួចសឹមដាក់ ស្លឹកងុប និង ស្លឹកបាសចូល ទុកអោយពុះម្ដងទៀតរួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖
មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment