- គ្រឿងផ្សំ៖
 
-  ត្រីផ្លាធូ
 
-  កាពិ
 
-  ត្រីឆ្អើរ ( យកតែសាច់ត្រី )
 
-  បង្គាគ្រៀម
 
-  ទឹកក្រូចឆ្មា
 
-  ស្ករស ប៊ីចេង
 
-  ខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមស ម្ទេស និង ត្រប់ពុតញង
 
-  ទឹកឆ្អិន
 
-  បន្លែ ត្រសក់ សណ្ដែកគួរ ត្រប់ស្រួយ ( បន្លែដែលអាចផ្ទាប់ជាមួយគឺមានច្រើនមុខ តាមចំណូលចិត្តរបស់អ្នក )
 
 វិធីធ្វើ៖
- ចាក់ខ្ទិះដូង រឺទឹកធម្មតា( តាមចំណង់ចំណូលចិត្ត ) ចូលក្នុងឆ្នាំងសម្លរ 
ដាក់ត្រពាំង អំបិលបន្តិច និងអង្ករបន្តិច ហើយយកទៅរំងាស់មួយសន្ទុះ ។
 
-  ទើបដាក់ប្រហុក សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ និងត្រី ទុកអោយពុះម្ដងទៀត ទើបដាក់ អំបិល 
ស្ករស ម្សៅស៊ុប និងទឹកត្រី ហើយភ្លក់មើលអោយល្មម ( តាមការចូលចិត្ត ) 
រួចសឹមដាក់ ស្លឹកងុប និង ស្លឹកបាសចូល ទុកអោយពុះម្ដងទៀតរួចជាការស្រេច ។
 
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖  
មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ 
 
              
           
 
 
 
 
            
          
 
 
 
 
 
Post a Comment