Header Ads

ឆាសណ្ដែកបណ្ដុះតៅហ៊ូ

គ្រឿងផ្សំ៖
  • សាច់ជ្រូក ថ្លើមជ្រូក ហាន់ជាបន្ទះស្ដើងៗល្មម
  • តៅហ៊ូ ( ដុំ )
  • ឈាមជ្រូក
  • សណ្ដែកបណ្ដុះ
  • កាឆាយ ( កាត់ប្រហែល2ថ្នាំងដៃ) ខ្លីល្មម
  • ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ទឹកប្រេងខ្ចង
  • ខ្ទឹមសចិញ្រាំ
វិធីធ្វើ៖
  1. យកតៅហ៊ូទៅចៀនអោយឆ្អិនបន្តិច រួចទុកមួយអន្លើរ
  2. ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះទុកអោយក្ដៅ ហើយដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំបំពងអោយឈ្ងុយ រួចដាក់សាច់ជ្រូក និង ថ្លើមជ្រូក ចូលឆាត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងបន្តិច
  3. បន្ទាប់មកដាក់ ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ទឹកប្រេងខ្ចង ឆាអោយចូលជាតិគ្នា រួចដាក់ឈាមជ្រូក និង តៅហ៊ូ (ដាក់ទឹកបន្តិច ) ឆាត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងអោយឆ្អិនបន្តិច
  4. ទើបដាក់ផ្កាកាឆាយ និង សណ្ដែកបណ្ដុះ ចូល រួចឆាអោយឆ្អិនបន្លែហើយ រួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖  មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ

No comments

Powered by Blogger.