ឡាបត្រីរ៉ស់
គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីរ៉ស់ ហាន់ជាដុំៗជ្រុង តូចល្មម ( សាច់សុទ្ធ )
- ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស បុកចូលគ្នាបន្តិច និង មួយចំណែកទៀត ហាន់ស្ដើង
- ស្លឹកក្រូចសើច ហាន់ស្ដើងៗ
- ជីបន្លា ហាន់តូចៗល្មម
- ក្រូចឆ្មា
- អង្ករលីង ( បុកអោយម៉ត់ )
- ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប
- យកត្រីដែលហាន់រួច មកស្រុះជាមួយទឹកពុះ អោយឆ្អិន និងបាត់ឆ្អាប រួចស្រង់ចេញ ទុកមួយអន្លើរ
- យកចានស្អាតមួយមកដាក់ទឹកក្រូចឆ្មា ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស ដែលបានបុកនោះ កូរចូលគ្នាអោយសព្វ រួចដាក់ ស្លឹកក្រូចសើចខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស ដែលហាន់ស្ដើងនោះចូល និង ស្ករស ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប កូរអោយសព្វ ភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត
- បន្ទាប់មកដាក់អង្ករលីង ហើយដាក់ត្រីចូល ( ដោយប្រើដៃថ្នមៗ ដើម្បីកុំអោយបែកសាច់ត្រី ) កូរអោយសព្វចូលជាតិ បន្ទាប់មកដាក់ជីបន្លាចូល រួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖ មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment