Header Ads

ឡាបត្រីរ៉ស់


គ្រឿងផ្សំ៖
  • ត្រីរ៉ស់ ហាន់ជាដុំៗជ្រុង តូចល្មម ( សាច់សុទ្ធ )
  • ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស បុកចូលគ្នាបន្តិច និង មួយចំណែកទៀត ហាន់ស្ដើង
  • ស្លឹកក្រូចសើច ហាន់ស្ដើងៗ
  • ជីបន្លា ហាន់តូចៗល្មម
  • ក្រូចឆ្មា
  • អង្ករលីង ( បុកអោយម៉ត់ )
  • ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប
វិធីធ្វើ៖
  1. យកត្រីដែលហាន់រួច មកស្រុះជាមួយទឹកពុះ អោយឆ្អិន និងបាត់ឆ្អាប រួចស្រង់ចេញ ទុកមួយអន្លើរ
  2. យកចានស្អាតមួយមកដាក់ទឹកក្រូចឆ្មា ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស ដែលបានបុកនោះ កូរចូលគ្នាអោយសព្វ រួចដាក់ ស្លឹកក្រូចសើចខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស ដែលហាន់ស្ដើងនោះចូល និង ស្ករស ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប កូរអោយសព្វ ភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត
  3. បន្ទាប់មកដាក់អង្ករលីង ហើយដាក់ត្រីចូល ( ដោយប្រើដៃថ្នមៗ ដើម្បីកុំអោយបែកសាច់ត្រី ) កូរអោយសព្វចូលជាតិ បន្ទាប់មកដាក់ជីបន្លាចូល រួចជាការស្រេច ។

រក្សាសិទ្ធិដោយ៖  មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ

No comments

Powered by Blogger.