សម្លម្ជូរព្រៃត្រីរ៉ស់បន្លែត្រកួន
គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីរ៉ស់
- ត្រកួន
- ប្រេងឆា
- ស្លឹកថ្នឹង
- ខ្ទឹមស
- ខ្ទឹមក្រហម
- គល់ស្លឹកគ្រៃ
- រំដេង
- ស្លឹកក្រូចសើច
- ម្ទេសដៃនាង
- ស្លឹកកន្ទ្រោប
- ទឹកអំពិលទុំ
- ប្រហុកចិញ្ច្រាំ ស្ករត្នោត អំបិល ម្សៅស៊ុប
វិធីធ្វើ៖
1- គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ស្លឹកក្រូចសើច ម្ទេសដៃនាង ខ្ទឹមស និង ក្រហម លីងចូលគ្នាឲ្យឈ្ងុយ រួចដំឲ្យវាទក់ៗ។
2- ដាក់ខ្ទះដាំប្រេងឆាឲ្យក្ដៅ ដាក់សាច់ត្រីចូលឆាបន្តិច ទើបដាក់គ្រឿងលីងខាងលើចូល មុននឹងបង់ប្រហុកចិញ្ច្រាំ អំបិល ស្ករត្នោត ម្សៅស៊ុប និងបន្ថែមទឹកចូលហើយទុកឲ្យពុះ មុននឹងដាក់ស្លឹកថ្នឹង ស្លឹកក្រូចសើច ទឹកអំពិលទុំបន្តិច
3- រួចបង់ស្លឹកកន្ទ្រោប និងត្រកួនចូល ដោយភ្លក្សសាបប្រៃតាមចំណូលចិត្ត
Post a Comment