Header Ads

ក្ដាមថ្ម​ឆា​ម្រេច​

គ្រឿងផ្សំ៖
- ក្ដាមថ្ម​៣
- ម្រេច​កំពត​ខ្ចី
- សាលាដ
- ប៉េងប៉ោះ
- ស្លឹក​ខ្ទឹម
- ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
- ខ្ទឹមបារាំង
- ម្ទេស
- ខ្ទឹមស
- ប្រេងខ្យង
- ប្រេងឆា ម្សៅស៊ុប ស្ករស និង​អំបិល

វិធីធ្វើ៖
- ​ក្ដាមថ្ម​ត្រូវ​យក​ទៅ​លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត រួច​បក​វា​ចេញ សឹម​កាប់​វា​ជា​៤។
- ដង្កៀប​ក្ដាម​ត្រូវ​ដំ​បំបែក​បន្តិច​ដើម្បី​ឲ្យ​ចូល​ជាតិ និង​ងាយស្រួល​ក្នុង​ការ​ទទួលទាន។
- ក្រោយពី​រៀបចំ​ក្ដាម​ហើយ យើង​ត្រូវ​យក​ខ្ទឹម​ស​ចិញ្ច្រាំ​មក​បំពង​ប្រេងឆា​ឲ្យ​ឡើង​ក្លិន​ឈ្ងុយ
មុន​នឹង​ចាក់​ក្ដាម​ចូល​។
- បន្ទាប់ពី​ត្រឡប់​ក្ដាម​ឲ្យ​ឆ្អិន​បន្តិច ត្រូវ​ថែម​គ្រឿងផ្សំ​ដូចជា អំបិល ម្សៅស៊ុប ប្រេងខ្យង និង​ស្ករស
រួច​សឹម​ដាក់​ចំណិត​ខ្ទឹមបារាំង និង​ម្រេច​ខ្ចី​ចូល​ជា​ការស្រេច។

No comments

Powered by Blogger.