Header Ads

សម្ល​ម្ជូរ​បង្គា

គ្រឿងផ្សំ៖
  • បង្គា ប៉េងប៉ោះ ម្នាស់ ត្រឡាច ជីររណារ ម្អម សណ្ដែក​បណ្ដុះ
  • ខ្ទឹមស ម្សៅ​ស៊ុប ស្ករស ទឹក​អំពិល និង​ទឹកស៊ុប​ឆ្អឹង​ជ្រូក។
វិធីធ្វើ៖
  1. យក​បង្គា​ទៅ​បក​សម្បក​ រួច​វះ​ខ្នង​លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត។
  2. បន្ទាប់​មក​ត្រូវ​ចិតបន្លែ​ជា​ចំណិច​តូច​ល្មម​ឲ្យ​រៀបរយ។
  3. ចាប់​ផ្ដើម​ដាំ​ទឹក​ស៊ុប​ឲ្យ​ពុះរួច​ដាក់​គ្រឿង​ផ្សំ​ដូច​ជា ម្សៅស៊ុប និង​ស្ករស​បន្តិច​ចូល មុន​នឹង​ច្រូច​ទឹក​អំពិល។
  4. បន្ទាប់​មក​ទៀត​ដាក់ ប៉េងប៉ោះ ម្នាស់ ត្រឡាច ចូល​​ឲ្យ​ឆ្អិន​ល្មម មុន​នឹង​ដាក់​បង្គា​ស្រស់ និង​សណ្ដែក​បណ្ដុះ​ចូល​ឲ្យ​ពុះ​ម្ដង​ទៀត។
ចំណាំ៖ សំរាប់ ​ជីរ​រណារ ម្អម និង​ខ្ទឹម​បំពង​ចូល​ឲ្យ​ឈ្ងុយ​ គួរតែបង់ នូវពេលដោសសម្លរដាក់ចាន។

ប្រភព៖ ភ្នំពេញប៉ុស្ត៍

No comments

Powered by Blogger.