របៀបធ្វើ ទឹកជ្រលក់តៅហ៊ូ សម្រាប់ញ៉ាំជាមួយសាច់អាំង
គ្រឿងផ្សំ៖
ទឹកម្ទេស, ទឹកប៉េងបោះ, ទឹកខ្មះ, ទឹកសីអីវ, ប្រេងខ្យង, ស្ករស, ម្ទេស, ខ្ទឹមស, ល្ង, តៅហ៊ូកែវ
វិធីធ្វើ៖
- ដាក់ទឹកម្ទេសចូលខ្ទះ (ដាក់ភ្លើងតិចៗ)
- ដាក់ទឹកប៉េងបោះ១ស្លាបព្រា
- ដាក់ទឹកខ្មេះកន្លះស្លាព្រា
- ដាក់ទឹកស៊ីអីវ១ស្លាបព្រា
- ដាក់ប្រេងខ្យង១ស្លាបព្រា
- ដាក់ស្ករ១ស្លាបព្រា
- បុកម្ទេស និងខ្ទឹមសចូលគ្នាអោយម៉ត់បន្តិច
- ដាក់តៅហ៊ូបុកជាមួយខ្ទឹមស និងម្ទេស
- កូរអោយពុះទើបដាក់ល្ងរចូលជាការស្រច ៕
ប្រភពពី៖ Facebook
Post a Comment