- គ្រឿងផ្សំ៖
- ប៉េងបោះ
- ក្រអៅឈូក
- ត្រលាច
- ម្នាស់
- ទឹកត្រី
- ម្សៅស៊ុប
- ស្ករស
- អំបិល និង អំពិលទុំ
- ជីនាងវង
- ជីបន្លា
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ
វិធីធ្វើ៖
- ដាំទឹកអោយពុះ ហើយដាក់ត្រីចូល រួចទុកអោយពុះម្ដងទៀត ដាក់ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប អំបិល ស្ករស និងអំពិលទុំ ហើយភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត ។
- បន្ទាប់មកដាក់ ក្រអៅឈូក ត្រលាច ម្នាស់ ទុកអោយពុះម្ដងទៀត ទើបដាក់ប៉េងបោះចូល ( កុំកូរខ្លាំងពេក ដើម្បីកុំអោយបែកសាច់ត្រី ) ទុកអោយឆ្អិនបន្លែបន្តិច ហើយភ្លក់មើលម្ដងទៀត បើត្រូវម៉ាត់ហើយ លើកចេញជាការស្រេច ។
- ដាក់ខ្ទះចូលទុកអោយក្ដៅ ដាក់ប្រេងឆាបន្តិច រួចដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំចូល ទុកអោយឈ្ងុយរួចហើយ ចាក់ចូលក្នុងសម្លរដែលឆ្អិនហើយ ដាក់ជីនាងវង និង ជីបន្លា រួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖
មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment