បុកល្ហុង
- គ្រឿងផ្សំ៖
- ល្ហុងឈូសជាសសៃៗ
- ប៉េងប៉ោះ
- សណ្ដែកគួរ ( កាត់ប្រហែល 2ថ្នាំងដៃ )
- ក្ដាមប្រៃ ( បកអោយស្អាត )
- ទឹកត្រី, ស្ករត្នោត, ប៊ីចេង, ក្រូចឆ្មា
- សណ្ដែកដីលីង
- ខ្ទឹមស, ម្ទេស
- ស្លឹកជីនាងវង
- បង្គាក្រៀម
- ដាក់ខ្ទឹមស ម្ទេស ស្ករត្នោត បុកចូលគ្នានៅក្នុងត្បាល់អោយរៀងម៉ត់បន្តិច រួចដាក់ ទឹកត្រី ទឹកក្រូចឆ្មា អំបិល បង្គាក្រៀម សណ្ដែកដី និង ក្ដាមប្រៃ បុកចូលគ្នាអោយចូលជាតិ ( អាចភ្លក់មើលបន្តិច អោយល្មមតាមការចូលចិត្ត )
- បន្ទាប់មកដាក់សណ្ដែកគួរ ប៉េងបោះ ល្ហុង និងជី បុកលុមៗអោយទន់ល្ហុង ទើបដួសដាក់ចានរួចជាការស្រេច ។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖ មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Post a Comment