- សាច់មាន់ឆាទំពាំង
ក៏ជាម្ហូបមួយមុខដែលងាយស្រួលក្នុងការធ្វើសម្រាប់មេផ្ទះគ្រប់រូប
ហើយក៏មានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ពិសារផងដែរ។
ដើម្បីឲ្យម្ហូបមួយមុខនេះកាត់តែមានរស់ជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់
សូមប្រិយមិត្តធ្វើឲ្យផ្សំគ្រឿងឲ្យបានគ្រប់គ្រាន់
ដូចអ្វីដែលបានបង្ហាញខងក្រោម។
-
-
គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់មាន់ ៣០០ ក្រាម ហាន់ជាចំណិតៗ
- ទំពាំង ៤០០ ក្រាម ចិតជាសរសៃវែងៗប្រហែល ២-៣ ថ្នាំងដៃ
- ខ្ទឹមស ៤ កំពឹស ចិញ្ច្រាំ
- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ម្រេច ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្លឹកខ្ទឹម ២ ដើមហាន់តូចៗ
- ប្រេងឆា ៤ ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសក្រហម ៥-៦ ចំណិតចិតជាចិណិតវែងៗ
- វិធីធ្វើ៖ ជា
ដំបូងអ្នកត្រូវដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះឲ្យក្តៅ
បន្ទាប់មកដាក់ខ្ទឹមសចូលបំពងឲ្យឈ្ងុយ
ទើបដាក់សាច់មាន់ចូលឆាត្រឡប់ឲ្យ ឆ្អឹនបន្តិច រួចបន្ថែមម្រេច
ទឹកត្រី ស្ករស ប្រេងខ្យង និងទំពាំង បន្ទាប់មកឆាត្រឡប់ឲ្យសប
ទើបដាក់ ម្ទេសក្រហម និងស្លឹកខ្ទឹមបន្ថែមតាមក្រោយជាការស្រេច៕
-
Post a Comment