ក្ដាមចំហុយមីសួ
គ្រឿងផ្សំ៖
- យកមីសួ មកច្របល់ជាមួយស្ករស ទឹកប្រេងខ្ចង ទឹកសីុអីុវ ម្សៅស៊ុប បង្គាក្រៀម និង ក្ដាម ច្របល់អោយសព្វចូលជាតិ រួចទុកប្រហែល 10 នាទី ទើបយកទៅចំហុយ 20 នាទី អោយឆ្អិនល្អ រួចជាការស្រេច ។ ពេលទទួលទាន រោយស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយ និង ស្លឹកខ្ទឹមពីលើ រួចជាការស្រេច។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖  មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
- ក្ដាមថ្មបកយកស្នូក ហើយកាត់ជាបួន
 - មីសួ ត្រាំទឹកអោយទន់ រួចកាត់អោយខ្លីល្មម
 - បង្គាក្រៀម
 - ស្លឹកខ្ទឹម ជីវាន់ស៊ុយ
 - ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ
 - ទឹកប្រេងខ្ចង ទឹកសីុអីុវ ស្ករស និងម្សៅស៊ុប
 
- យកមីសួ មកច្របល់ជាមួយស្ករស ទឹកប្រេងខ្ចង ទឹកសីុអីុវ ម្សៅស៊ុប បង្គាក្រៀម និង ក្ដាម ច្របល់អោយសព្វចូលជាតិ រួចទុកប្រហែល 10 នាទី ទើបយកទៅចំហុយ 20 នាទី អោយឆ្អិនល្អ រួចជាការស្រេច ។ ពេលទទួលទាន រោយស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយ និង ស្លឹកខ្ទឹមពីលើ រួចជាការស្រេច។

Post a Comment