ក្ដាមចំហុយមីសួ
គ្រឿងផ្សំ៖
- យកមីសួ មកច្របល់ជាមួយស្ករស ទឹកប្រេងខ្ចង ទឹកសីុអីុវ ម្សៅស៊ុប បង្គាក្រៀម និង ក្ដាម ច្របល់អោយសព្វចូលជាតិ រួចទុកប្រហែល 10 នាទី ទើបយកទៅចំហុយ 20 នាទី អោយឆ្អិនល្អ រួចជាការស្រេច ។ ពេលទទួលទាន រោយស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយ និង ស្លឹកខ្ទឹមពីលើ រួចជាការស្រេច។
រក្សាសិទ្ធិដោយ៖ មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
- ក្ដាមថ្មបកយកស្នូក ហើយកាត់ជាបួន
- មីសួ ត្រាំទឹកអោយទន់ រួចកាត់អោយខ្លីល្មម
- បង្គាក្រៀម
- ស្លឹកខ្ទឹម ជីវាន់ស៊ុយ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ
- ទឹកប្រេងខ្ចង ទឹកសីុអីុវ ស្ករស និងម្សៅស៊ុប
- យកមីសួ មកច្របល់ជាមួយស្ករស ទឹកប្រេងខ្ចង ទឹកសីុអីុវ ម្សៅស៊ុប បង្គាក្រៀម និង ក្ដាម ច្របល់អោយសព្វចូលជាតិ រួចទុកប្រហែល 10 នាទី ទើបយកទៅចំហុយ 20 នាទី អោយឆ្អិនល្អ រួចជាការស្រេច ។ ពេលទទួលទាន រោយស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយ និង ស្លឹកខ្ទឹមពីលើ រួចជាការស្រេច។
Post a Comment