ញាំត្រប់សណ្ដែកបណ្ដុះ
គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រប់វែង ម្ទេសប្លោក សណ្ដែកបណ្ដុះ ខ្ទឹមស ម្រេចស ជីរអង្កាម សណ្ដែកដីលីង សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ គល់ជីរវ៉ាន់-ស៊ុយ ម្ទេសដៃនាង ក្រូចឆ្មារ
- អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប និងប្រេងអូលីវ។
វិធីធ្វើ៖
1- ដំបូងត្រូវយកត្រប់មកហាន់ជាចំណិតស្ដើងៗហើយប្រឡាក់ជាមួយអំបិល ម្រេចស និងប្រេងអូលីវ ហើយអាំងឲ្យឆ្អិនល្មម មុននឹងយកវាទៅរៀបដាក់ចាន។
2- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំត្រូវយកវាមកឆាជាមួយខ្ទឹមស រួចយកមកញាំជាមួយទឹកត្រីជូរអែម និងបន្លែដូចជាម្ទេសប្លោក សណ្ដែកបណ្ដុះ ជីរអង្កាម រួចដួសដាក់ពីលើត្រប់ហើយរោយសណ្ដែកដីលីងជាការស្រេច។
Post a Comment