Header Ads

ញាំ​ត្រប់​សណ្ដែកបណ្ដុះ




គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រប់វែង ម្ទេសប្លោក សណ្ដែកបណ្ដុះ ខ្ទឹមស ម្រេចស ជីរអង្កាម សណ្ដែកដីលីង សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ គល់ជីរវ៉ាន់-ស៊ុយ ម្ទេស​ដៃនាង ក្រូចឆ្មារ
- អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប និង​ប្រេង​អូលីវ។

វិធីធ្វើ៖
1- ដំបូង​ត្រូវ​យក​ត្រប់​មក​ហាន់​ជា​ចំណិត​ស្ដើងៗ​ហើយ​ប្រឡាក់​ជាមួយ​អំបិល ម្រេចស និង​ប្រេង​អូលីវ ហើយ​អាំង​ឲ្យ​ឆ្អិន​ល្មម មុន​នឹង​យក​វា​ទៅ​រៀប​ដាក់​ចាន។
2- សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ​ត្រូវ​យក​វា​មក​ឆា​ជាមួយ​ខ្ទឹមស រួច​យក​មក​ញាំ​ជាមួយ​ទឹកត្រី​ជូរអែម និង​បន្លែ​ដូចជា​ម្ទេសប្លោក សណ្ដែកបណ្ដុះ ជីរអង្កាម រួច​ដួស​ដាក់​ពី​លើ​ត្រប់​ហើយ​រោយ​សណ្ដែក​ដីលីង​ជា​ការ​ស្រេច។

No comments

Powered by Blogger.