Header Ads

សម្ល​ខួរ​ក្ដាម​ពងត្រី​ពិសេស

គ្រឿងផ្សំ៖
- ក្តាមស្រែ ពងត្រីក្រាយ កំពឹស ល្ហុង ក្តាត ម្អម ក្រសាំង ម្ទេស ខ្ទឹមស អម្ពិលទុំ
- ស្ករស អំបិល និង​ម្សៅស៊ុប។

វិធីធ្វើ៖
1- ក្ដាមស្រែ​ត្រូវ​បុក​ពូត​យក​ទឹក​ខាប់។
2- ស្នូក​ក្ដាម​ត្រូវ​បក​ហើយ​ឆ្កឹះ​យក​ខ្លាញ់​។
3- នៅពេល​ស្ល​ត្រូវ​យក​កន្ត្រង​ច្រោះ​ទឹក​ខួរ​ក្តាម​ដែល​បុក​រួច មុន​នឹង​រម្ងាស់​វា​ក្នុង​ឆ្នាំង ហើយ​សឹម​ដាក់​ខ្ទឹម​ស។
4- ក្រោយពី​បន្ថែម​ទឹក​ហើយ​ដាក់​គឿងផ្សំ​រសជាតិ​រួមមាន​ស្ករស អំបិល ម្សៅស៊ុប ក្រសាំង និង​អម្ពិលទុំ មុន​នឹង​ដាក់​កំពឹស និង​ពងត្រី​ចូល​។
5- ចុងក្រោយ​ត្រូវ​បន្ថែម​ចំណិត​ក្ដាត ម្អម និង​ម្ទេស​តាម​ចំណូលចិត្ត​នោះ​ជា​ការ​ស្រេច។

No comments

Powered by Blogger.