Header Ads

​ឆា​ពោះ​តាន់​ម្រេច​ខ្ចី​

គ្រឿងផ្សំ៖
  1. ពោះតាន់ ម្រេច​ខ្ចី ខ្ទឹម​បារាំង ការ៉ុដ គល់​ខ្ទឹម ស្លឹកក្រូច​សើច ម្ទេស​ដៃនាង សាលា​ដ ខ្ទឹមស ម្រេច​ម៉ដ្ឋ
  2. ទឹកត្រី ស្ករស​ ប្រេងឆា និង​ម្សៅ​ស៊ុប។
វិធីធ្វើ៖
  1. ពោះ​តាន់​ត្រូវ​យក​​ទៅ​សម្អាត​ឲ្យ​​បាត់​ក្លិន​ឆ្អាប រួច​ស្ងោរជាមួយ​ស្លឹក​ក្រូច​សើច​ឲ្យ​ឆ្អិន​ល្អ។
  2. ខ្ទឹម​ស​ត្រូវ​ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យម៉ដ្ឋ រួច​ចាក់ចូល​ខ្ទះ​ឆា​ឲ្យ​ឡើង​ក្លិន​ឈ្ងុយ​សឹម​ដាក់​ម្រេច​ខ្ចី ការ៉ុដ ខ្ទឹមបារាំង និង​ម្ទេស​ដៃ​នាង​ចូល ដោយ​បន្ថែម​ទឹក​បន្ថិច។
  3. ចាប់​ផ្ដើម​​ដាក់​គ្រឿង​ផ្សំ​រសជាតិ​ដូច​ជា ទឹកត្រី ស្ករស និង​ម្សៅស៊ុប មុន​នឹង​ដាក់​ពោះ​តាន់​ចូល។ នៅ​ពេល​ដែល​​ឆា​ត្រឡប់​ចូល​ជាតិ​ហើយ សឹម​​រោយ​ម្រេច​ម៉ដ្ឋ និង​គល់​ស្លឹក​​ខ្ទឹម​ ហើយ​​ដួស​ដាក់​ចាន​រៀប​សាលាដ​នោះ​​ជាការ​ស្រេច៕

No comments

Powered by Blogger.