កង្កែបអាំងហឹរហោះ
គ្រឿងផ្សំ៖
- កង្កែប និងម្ទេសដៃនាងក្រហម
- អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ។
- សម្រាប់វិធីចម្អិនវិញគឺដំបូងត្រូវពន្លាត់ស្បែកកង្កែបហើយប្រឡាក់ អំបិល ម្សៅស៊ុប ស្ករ និងម្ទេស ហើយដាក់វាអាំងលើចន្ទាសដោយប្រើកម្ដៅភ្លើងធ្យូងតិចៗរយៈពេល១៥ នាទី នោះជាការស្រេច។
- ក្រោយពីអាំងឆ្អិនរួច ត្រូវបន្ថែមម្ទេសដៃនាងពីលើទៀតដើម្បីឲ្យវាកាន់តែហឹរខ្លាំងជាប់មាត់តែម្ដង។
Post a Comment