Header Ads

កង្កែប​អាំងហឹរ​ហោះ

គ្រឿងផ្សំ៖
  1. កង្កែប និង​ម្ទេស​ដៃ​នាង​ក្រហម
  2. អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ។
វិធីធ្វើ៖
  1. សម្រាប់​វិធី​ចម្អិន​វិញ​គឺ​ដំបូង​ត្រូវ​ពន្លាត់​ស្បែក​កង្កែប​ហើយ​ប្រឡាក់​ អំបិល ម្សៅស៊ុប ស្ករ ​និង​ម្ទេស ហើយ​ដាក់​វា​អាំង​លើ​ចន្ទាស​ដោយ​​ប្រើ​កម្ដៅ​ភ្លើង​ធ្យូង​តិចៗ​រយៈពេល​១៥​ នាទី នោះ​ជា​ការ​ស្រេច។
  2. ក្រោយ​ពី​អាំង​ឆ្អិន​រួច ត្រូវ​បន្ថែម​ម្ទេស​ដៃ​នាង​ពីលើ​ទៀត​ដើម្បី​ឲ្យ​វា​កាន់តែ​ហឹរ​ខ្លាំង​ជាប់​មាត់​តែ​ម្ដង។

No comments

Powered by Blogger.