Header Ads

នំបញ្ចុករឺមីសួរបំពងជាមួយទឹកកាពិគ្រឿងការី

គ្រឿងផ្សំ៖
  • ខ្ទិះដូង
  • ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេសដៃនាង
  • ម្ទេសក្រៀម ( ត្រាំទឹក ) សៀងផ្អែម
  • គ្រឿងការី កាពិ
  • ស្ករត្នោត ម្សៅស៊ុប
  • បង្គាក្រៀម
  • តៅហ៊ូដុំ
  • ពងទា
  • សាច់មាន់ សាច់ជ្រូក បង្គា
  • បន្លែតាមការនិយមចូលចិត្ត

វិធីធ្វើ៖
  1. ម្ទេសដៃនាង ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម កាពិ យកទៅលីងអោយឈ្ងុយរួចយកទៅបុកអោយម៉ត់ ទុកមួយអន្លើ
  2. សៀង ម្ទេសក្រៀម ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់ ទុកមួយអន្លើ
  3. ពងទាវាយចូលគ្នា យកទៅចៀនរួចហាន់ជាបន្ទះៗ
  4. តៅហ៊ូចៀនអោយក្រៀម រួចហាន់ជាបន្ទះៗ
  5. ដាក់ខ្ទិះដូងចូលក្នុងខ្ទះ ទុកអោយឡើងប្រេងបន្តិច រួចចាក់គ្រឿងទី 1 ទី 2 ចូល រួចកូរចូលគ្នាអោយសព្វ ហើយដាក់ ម្សៅស៊ុប ស្ករត្នោត និងគ្រឿងការីចូល កូរចូលគ្នាអោយសព្វ រួចភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត
  6. បន្ទាប់មកដាក់ តៅហ៊ូ និង ពងទាចូល ទុកអោយពុះ រួចការស្រេច
  7. សាច់មាន់ សាច់ជ្រូក បង្គាស្ងោរអោយឆ្អិន ទុកសំរាប់ថែមខាងក្រៅ
  8. យកមកទទួលទានដោយដាក់ស្រោចជាមួយនំបញ្ចុក ហើយនិងមានបន្លែ តៅហ៊ូ និង ពងទា អាចទុកសំរាប់ថែមខាងក្រៅក៍បាន តាមការចូលចិត្ត

No comments

Powered by Blogger.